Podporuje mojeID

» GDPR Souhlas
GDPR Souhlas

Název firmy: Miroslav Turek - Truhlářské potřeby

Sídlo: Na Vyhlídce 243/8 Děhylov 747 94

zapsán v živnostenském rejstříku: živnostenský úřad 72930 Ostrava, Prokešovo náměstí 8 čj.ZURZP/10819/11/VAM/3

IČO: 750 28 654

DIČ: CZ7712055197

e-mail: potrebyprostolare@seznam.cz

mob.: 604 899 565

 

dále jen „Správce“

 

Souhlas se zpracováním mých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

 

  1. Osobní údaje, které budou zpracovány:

    jméno a příjmení, titul

    adresa sídla nebo místa podnikání, doručovací adresa

    emailová adresa, telefonický kontakt, číslo bankovního účtu

    IČO, DIČ

     

  2. Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

     

  3. Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)je Správce.

  4. Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodu plnění smlouvy (vyřízení Vašich objednávek a řešení reklamací) nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost subjektu údajů.

  5. Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme v rozsahu nutném pro naplnění těchto činností a po dobu nutnou k jejich dosažení nebo po dobu přímo stanovenou právními předpisy.

  6. Dalším důvod zpracování osobních údajů správcem je splnění právní povinnosti zejména ze strany úřadů a institucí.

  7. Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)

  8. Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete a který můžete kdykoli odvolat.

  9. Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.

  10. Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.

  11. Nejmenovali jsme pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřili jsme zpracováním Vašich osobních údajů žádného přímého zpracovatele ani neurčili zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.

  12. Nemáme v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.

  13. Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od nás jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupujeme v rozporu s GDPR.

  14. Správce přijal technicko-organizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů, zejména opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich neoprávněnému zpracování jakož i k jinému zneužití osobních údajů. Veškeré subjekty, kterým mohou být osobní údaje zpřístupněny, respektují právo subjektů údajů na ochranu soukromí a jsou povinny postupovat dle platných právních předpisů týkajících se ochrany osobních údajů.

     

     

    Subjekt údajů prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.